Ian 30

Cand doi barbati un pic banali fluiera dupa femei sau incearca sa le atraga atentia cu replici din cartier (gen ce ti-as face de te-as prinde), exista o vorba care descrie situatia: “si cainii latra si alearga dupa masini, dar nu stiu sa le conduca”. Ce legatura are cu Volkswagen? Priveste:

Continua sa citesti »

publicat de Sorin \\ cuvinte cheie:

Noi 26

Multe companii si-au facut pagini pe Facebook. Pe principiul ca toti ceilalti au sau influentati de o agentie creativa sau de un web developer convingator. Le-au facut, unele nu s-au proit aici, au investit in campanii de like si au atras cateva sute sau mii de vizitatori. Ce se intampla cu aceste pagini dupa un timp? Iata raspunsul: Continua sa citesti »

publicat de Sorin \\ cuvinte cheie: ,

Noi 21

Facebook va lansa vineri 23 noiembrie 2012, in varianta beta, un nou instrument care va permite masurarea de catre magazinele online a vanzarilor provenite din campaniile derulate in reteaua sociala. Este un instrument care era demult necesar, pana in prezent promovarea in social media (recte Facebook) fiind mai putin cuantificabila ca rezultate comparativ cu alte sisteme concurente – cum ar fi Google Adwords. Continua sa citesti »

publicat de Sorin

Apr 27

Fata de mingi. Cred ca asa se traduce ball girl. De ce credeti ca e uimitoare? Dovada este mai jos:
Continua sa citesti »

publicat de Sorin \\ cuvinte cheie:

Apr 11

De multe ori lumina rosie inseamna oprirea traficului. Este valabil in circulatia rutiera, pe caile ferate. Dar nu si in inima orasului. NU in cartierul luminilor rosii. Uite sa vezi cum arata o campanie: Continua sa citesti »

publicat de Sorin \\ cuvinte cheie:

Apr 05

In casuta mea postala de la blog primesc saptamanal sau la doua saptamani un pliant fie de la Obi, de la Bricostore sau de la Praktiker. Ma gandesc ca probabil renteaza pentru ei sa le publice si sa le distribuie, desi personal nu merg la fel de des in magazinele de bricolaj ca in hypermarketuri.
Insa zilele trecute, supriza mare! Pe usa de la apartament era o punguta frumoasa cu un mega-catalog Praktiker, frumos editat. Si ce sa vezi:
Continua sa citesti »

publicat de Sorin \\ cuvinte cheie: ,

Apr 01

Hyundai este una dintre marcile auto care progreseaza vizibil de la generatie la generatie de masini. Potentialul lor e urias si nu m-ar mira ca peste cativa ani coreenii sa domine si piata auto la fel cum o fac cu cea de electronice (Lg, Samsung). Pentru a sustine saltul calitativ al noilor masini este nevoie si de promovare sustinuta care sa schimbe vechile perceptii despre brand. Drept urmare apar reclame precum cea de jos:

Continua sa citesti »

publicat de Sorin \\ cuvinte cheie:

Oct 12

Samsung ofera, in Australia, telefoane Galaxy SII la 2 dolari fara contract. Suna grozav, nu? Si care este spilul? Totul nu reprezinta decat un atac istet la Apple. Iata cum:
Continua sa citesti »

publicat de Sorin \\ cuvinte cheie: , ,

Aug 11

Se apropie ziua nepoatei. In trecere pe la Auchan Titan, zic sa iau niste jucarii. Ceva inteligent. Cumpar mai multe si ajuns acasa ma uit pe ambalaj. La una dintre ele, sa cad lat de uimire:
Continua sa citesti »

publicat de Sorin \\ cuvinte cheie: , , ,

Iun 06

Urmareste foarte atent clipul urmator. Nu pierde nimic din dialog:

Continua sa citesti »

publicat de Sorin \\ cuvinte cheie: